Äidin puheenvuoro logo

”Katsomme Äidin puheenvuoron videoita koko perheen kesken telkkarista. Niistä tulee aina hyvälle mielelle”

– Katsojapalaute viisihenkiseltä perheeltä, 2020

Äidin puheenvuoron somekanavat kuuluvat Suomen suurimpiin perhelifestylekanaviin. Löydät sisältöjä niin Instagramista, YouTubesta, blogista kuin Tiktokistakin. Kaiken kaikkiaan tavoitamme noin 100 000 yksittäistä kävijää kuussa.

Kanavissamme seikkailevat pääosassa perhenäiti ja yrittäjä Inari Fernández, tyttäret Ronja, 10, ja Lucia 6, espanjalainen Papa-isä, sekä karvaiset kamumme: yksisilmäinen sekarotuinen Mutu, 13,5 v. ja Suomen Lapinkoiran pentu, Pimu. Asustelemme Lapin upeissa maisemissa, satavuotiaassa hirsipirtissä.

Haluamme kannustaa toteuttamaan unelmia, kokeilemaan yrittäjyyttä, seikkailemaan Lapin upeissa maisemissa – ja mahdollisuuksien mukaan muuallakin maailmassa – tekemään vastuullisia valintoja elämässä sekä kerromme Inari-äidin näkökulmasta perhe-elämän iloista ja suruista.

Rakastamme retkiä tunturissa, hitaita aamuja hirsipirtissä ja kirjojen kuuntelua tai lukemista kotisohvalla. Kiireetön arki yhdessä perheen kanssa on onnellisen elämän ydin.

– Inari Fernández, Äidin Puheenvuoro

Teimme jättimäisen elämänmuutoksen, kun muutimme Helsingistä Lappiin vuonna 2019. Ajattelimme tulla vain vuodeksi, mutta jäimmekin Lappiin asumaan. Ostimme juuri itsellemme sata vuotta vanhan hirsitalon ja odotamme, mitä seikkailuja elämä tuo seuraavaksi tullessaan.

Katsojistamme 70 % on 25–54-vuotiaita ja 30 % alle 25-vuotiaita. He asuvat tasaisesti ympäri Suomea, mutta suurimmat kaupungit ovat Helsinki, Tampere ja Oulu. Katsojakyselyn, 2020, mukaan meitä seurataan rehellisen kerronnan, Lapin luonnon, reissuvinkkien, perhearjen ja positiivisuuden takia.

Ps. Katso suuresta elämänmuutoksestamme kertova vuoden mittainen #vaihtovuososodankylässä-sarja täältä.

Kiinnostaako yhteistyö?

Pin It on Pinterest