INARIMedia Oy

InariMedia on yhden naisen mediatalo, joka kertoo tarinoita sinulle tai sinun puolestasi. Tutustu alla olevaan palvelukokonaisuuteeni tai lähde ideoimaan kanssani jotain ihan uutta! Innovointi ja konseptointi on mielipuuhaani, ja hyvässä porukassa hioutuu aina timantteja. Olethan rohkeasti yhteydessä ja vaikutetaan yhdessä!

Sisällöntuotanto

Päätoimialani on sisällöntuotanto ja tarinankerronta kirjoittaen, äänellä tai videolla. Tuotan kuva- ja videosisältöjä omiin Äidin Puheenvuoron somekanaviini, Instagramissa, YouTubessa sekä Facebookissa. Teen Storytelin äänikirjapalveluun Lapin puheenvuoro -podcastia ja kirjoitan toimittajana juttuja eri lehtiin. Toteutan tarvittaessa myös video-, kuva- ja äänisisällöt asiakkaan kanaviin. Kauttani saa vuokralle Sodankylän alueella myös kannettavan Podcast-studion.

Vaikuttajamarkkinointi
Haluatko tehdä kaupallista yhteistyötä Äidin Puheenvuoron somekanavien kanssa? Tai suunnitella omalle yrityksellesi vaikuttajamarkkinoinnin strategian tai kampanjan? Minulla on vuosien kokemus vaikuttajamarkkinoinnista ja sisällöntuotannosta sekä laajat verkostot muihin Suomen vaikuttajiin. Toimin myös Suomen inhimillisimmän vaikutustoimisto PingHelsingin Matchmakerina ja suunnittelen heidän kanssaan laajempia vaikuttajamarkkinoinnin kokonaisuuksia. 
Esiintymiset ja koulutukset
  Voit tilata kauttani vaikuttajamarkkinoinnin ja  sometuotannon koulutuksia,  inspiraatiopuheenvuoron, Keynote-esiintymisen tai vaikka minut juontamaan tilaisuuteesi. Olen esiintynyt paljon muun muassa maaseudun ja Lapin kehittämishankkeissa sekä #vaihtovuosisodankylässä case-esimerkkinä kuntamarkkinoinnissa. Vuonna 2021 toimin Maa- ja Metsätalousministeriön kutsumana Maaseutuparlamentin erityislähettiläänä, fasilitoin ja innoitan ihmisiä keskustelemaan maaseudun tulevaisuudesta. 
Elämykset ja majoitus
Remontoimme parhaillamme Sodankylässä Villa Fernandezia, jotta voimme tarjota teille tulevaisuudessa myös elämyksiä ja majoitusta luonamme. Seuraa hirsitalounelman remppaprojektia Äidin Puheenvuoron somekanavista.

Kiinnostaako yhteistyö?

Pin It on Pinterest